The Bible 10/14

posted in: 14 dages udfordring | 0
Workflow

 

Jeg har siden foråret 2019, gået med en tanke om at lave og tolke et bibelsk billede… Fordi religion optager mig meget. Jeg har ikke selv en religiøs overbevisning. Jeg tror på det spirituelle. Religion har regler, spiritualitet er uden regler. Det meste af mit arbejde starter med en tanke, om det er den rene tanke, eller om den kommer fra noget jeg tidligere er blevet inspireret af, som bare var en inspiration, og som min intuition så samler til en tanke, er jeg uvidende om.  De her billeder opstod af en vakuum, hvor jeg ikke havde fået forberedt mig godt nok til mit dagarbejde, og hvor jeg pludselig havde 14 dage uden arbejde.
Jeg tog beslutningen om at lave en udfordring, en 14 dags udfordring, om at jeg skulle lave én kreativ ting hver dag i 14 dage. Lavede en plan for hvem, hvad og hvor jeg skulle fotografere, og hvilken model jeg skulle bruge, og så gik jeg i gang. Jeg havde lavet et overblik over hvad jeg gerne vil fotografere med min modeller, men det blev slet ikke som jeg havde forestillet mig. Den sætning som blev højrere og højrere i mit hovede, var… “gør nu bare det du skal gøre, uden at dømme eller tvinge ting”

 

Når jeg giver mig selv lov til at være, uden at skulle vurdere og dømme. Bliver det nogle gange billeder jeg ikke selv forstår, jeg lader mig drive af flowet, og det der opstår.
Efter 4 dage i flowet, hvor der ingen forstyrrelser var, var det som om jeg røg ind i et vakuum, hvor min hånd blev ført, da jeg satte mig til min computer.

Jeg arbejder meget intuitivt og ved ikke hvornår billedet kommer ud, og i hvilken form. De her tre billeder blev talt om i februar 2019 og formet i august 2019. Og i mellemtiden, blev der lavet andre billeder også. Kreative processer skal modnes.

Det sidste billede, var det der først blev lavet. Og det første billede var det der sidst blev lavet. Jeg blev først helt klar over, da jeg lavede det sidste billede, at nu var jeg i gang med den bibelsk tolkning

serie_loneliness_1_web_200dpi_

Det her var det første billede jeg lavede, og her vidste jeg ikke endnu at jeg ville lave en serie. Jeg vidste bare jeg skulle lave et billede med gazebind (se video) og en masse kloninger.
Jeg fik fat i en model og kørt til stranden. Video fra stranden HER

loneliness thinnaaniella

Da billede nr. 1 var lavet, kom budskabet til mig, at jeg skulle lave et magen til, men bare med slør, og uden nogen person hængende fra himlen. 
Syer et slør til eftermiddagens fotografering. ( se video )

Jeg er altid spændt, når jeg kommer hjem og skal til at kikke alle billederne igennem. Det er hyggeligt at sidde og studere hvert enkelt billede og udvælge.

 

loneliness thinnaaniella

Det sidste billede jeg lavede, skulle være det første. Når der arbejdes intuitivt, bestemmer jeg ikke selv rækkefølgen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *