Reborn 4/14

posted in: 14 dages udfordring | 1

Denne billede serie, kommer til at tage nogle dage. Jeg havde en ide, og i ideen opstod der endnu en ide. Jeg vil lukke mig lidt inde de næste par dage, for at få redigeret billedet på den måde jeg blev inspireret på.
Reborn kommer billedet til at hedde. Og jeg kan mærke at det bliver 1 billede ud af en serie. På hvormange ved jeg ikke endnu. Men jeg skal have noget med nogle spejle på det næste billede.

 

  1. The Bible -

    […] Det her var det første billede jeg lavede, og her vidste jeg ikke endnu at jeg vil lave en serie. Jeg vidste bare jeg skulle lave et billede med gazebind (se video) og en masse kloninger.Jeg fik fat i en model og kørt til stranden. Video fra stranden HER […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *