Sult

posted in: NA:DI:A | 0

Hvad sker der, når du ikke elsker dig selv

“Vores hemmelige sult for at være elsket er ikke smuk. Vores misbrug af kærlighed er ikke smuk. Vores mangel på loyalitet og hengivenhed er elskløst, vores tilstand for adskillelse fra sjælen er grim, utilstrækkeligheder og barndommens fantasi.”

Kvinden i dag er blevet adskilt fra sig selv.

Hun er ikke længere forbundet med hendes instinktive essens og genkender ikke sin egen styrke, frihed og værdi.

Ikke at elske os selv har ødelæggende konsekvenser. At leve, stående overfor omverdenen og at forsøge at passe ind i ideen om den ideelle kvinde, udskåret som småkager og underdanig, gør os utilfredse.

Vi må derfor forbinde os til naturen, som vores forgængere gjorde, for at genopdage vores værdi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *