Stå fast

posted in: NA:DI:A | 0

Stå Fast

“At være stærk betyder ikke at spire muskler og spænde. Det betyder at møde ens egen lysstyrke uden at flygte, aktivt leve med den vilde natur på sin egen måde. Det betyder at kunne lære at være i stand til at stå fast ved, hvad vi ved. Det betyder at stå og leve.”

Tænk på, hvordan nogle mennesker stadig definerer kvinder som “det svage køn.” Svaghed og skrøbelighed har altid været forbundet med kvindekønnet.

Vores kultur, der stadig er frygtelig umoden, forstår ikke den sande betydning af styrke. Stærk er ikke den, der kan løfte mest vægt eller løbe hurtigst. Stærk er den, der løber ind i livet med hovedet først, ikke giver op og lever med glæde og mod.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *