Kreative processer 6/14

posted in: 14 dages udfordring | 0

At genopfinde sig selv.

Når jeg arbejder kreativt, lader jeg intuitionen styre meget at det jeg laver. Jeg kan gå til og fra en opgave. Jeg prøver så vidt mulig at have tillid til processen, jeg er i gang med, her i min “ferie” hvor jeg har give mig selv en kreativ udfordring. Det at gå kreativt ind i en process, har for mit vedkommende, åbnet nogle døre, som har været lukket i mange år.

Det sidste billede, fik en lidt større indflydelse end jeg havde regnet med, og stak lidt dybere end som så. Og det fandt jeg først ud af dagen efter, for hjernen fik lov til at arbejde videre. Billedet inspirerede mig til at gå til min hjemmeside, og begynde at skrive “om mig” – som der kom en hel roman ud af. Som skulle kortes ned til noget læsbart.

Jeg er Thinna Aniella og Visual Artist

https://www.thinnaaniella.dk/about/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *