Sansning 3/14

posted in: 14 dages udfordring | 0
Jeg tror vi alle på et eller andet tidspunkt

…har leget i sandet på stranden. Enten har vi begravet os selv, bygge sandslotte, eller bare tegnet. Nogle har måske lagt sten, og skrevet noget med de sten. Stranden er et helt fantastisk sted, til bare at være. Gå en tur, og blive blæst igennem. Gå hånd i hånd, eller med sin hund. Stranden er et sted hvor mange sanser kommer i spil. Hvis man er ked af det, kan stranden også hjælpe. Hvis man skal snakke med “nogle” – lytter stranden gerne. Der er altid højt til loftet. Og plads til mange følelser.
Personlig holder jeg meget af at være ved stranden i efteråret, når der virkelig er storme, og bølgerne går højt, for at blive blæst igennem.

Sommerens stille brise,

er også en nydelse. Men det der med at blive blæst igennem, er noget helt særligt for mig. Hvorfor ved jeg ikke, det har måske noget at gøre med, at man bliver “rusket” igennem. For når jeg har været der et stykke tid og blevet rusket godt igennem, så kommer følelsen, at nu er det nok. Der er selvfølgelig også en høj lyd.

Jeg har også bemærket at

sommeren i år, har været meget blæsende, og blæst kan gøre en træt. Hvorfor ? Det ved jeg ikke. Regn gør mig ikke træt, det er en anden følelse, når det regner for meget, kan jeg få en følelse af utålmodighed, rastløshed.
For meget sol, derimod kan gøre mig sløv, hvis der er for meget, som sidste år. Men der er også noget andet ved solen, når der er meget af den, det er den gør mig let, jeg slipper mange af mine dagligdags bekymringer, og tager lettere på tingene, jeg slår håret ud og leger mere.

Sne og frost

har vi ikke så meget af i Danmark for tiden, men når vinteren er for lang, dukker følelsen længsel op, længsel efter foråret.
De 4 årstider er noget helt specielt

Videoen jeg har valgt som kreativ dag nr. 3, handler om at tegne i sandet, og bare være.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *