Århus Kunstakademi

Start den 12. august 2019
Slut den 20. maj 2023

2. semester ud af 8 slutter om 👇👇

dage
timer
min
sek

Reward baseret Crowdfunding

Støt en kunststuderende

  •  
3 stk. ens postkort

Vælg selv

30 x 30 cm plakat

Vælg selv

50 x 50 cm plakat

Vælg selv

Virksomheder

Mine billeder op i jeres virksomhed

Et frø blev sået for mange år siden

Mit navn er Thinna Aniella, jeg er født i 1965 i Ålborg. 

Det er aldrig for sent at flytte sig. At bruge en smerte som et grundlag for en livsomvæltning. At følge sine drømme, og tegne et helt ny scenarie. Det er aldrig for sent. Der er et uopdyrket potentiale i hvert eneste menneske. Et lille frø der kan spire, og vokse mod alt, lige fra den spinkleste stilk til et livsdueligt træ. En støtte, et vartegn – et billede på det mulige for alle de kommende generationer, eller en tilfreds lille staude, med den tilbagevendende vinters dvale.

Mit frø blev plantet i mine tidlige barndomsår, hos mine bedsteforældre, helt uden at vide det, men med bagspejlet i hånden, 40 år senere, kan jeg se det i dag. Min morfar dokumenterede alt med sit kamera, han fortalte historier, og han lærte mig at tegne.

Jeg blev teenager, og fik andre interesser. Rebellen kom frem. Men frøet blev sået.

Rejsen var lang

Som teenager havde jeg krudt i røven. Der skulle altid ske noget, jeg sad aldrig stille. Som resulterede i at den ene oplevelse tog den anden

Jeg fik mig en traditionel handel/-og kontoruddannelse. Fik mig en elevplads. Og så skete der det, der ikke måtte ske. Jeg ville være min egen arbejdsgiver. I en alder af 25 år. Det skulle alligevel tage mig 7 år at gennemføre.

Festen & After Party

Vi kan eje så meget at vi bliver fattige.

Jeg fik mit eget fitnesscenter, hvilken fest. At få lov til at danse på arbejdet, med højt musik hver dag. At motivere og inspirere andre til bevægelse. Det var en gave. Festen varede i 10 år, hvorefter jeg solgte mit fitnesscenter.
Tog et halvt års ferie og blev ansat i fitness dk og festen startede igen, man kan vel kalde det for ”after party”, jeg var måske ikke helt færdig med branchen alligevel. Det er en svær branche at forlade, for den er fuld af energi, og ungdom, håb og optimisme. Lige indtil pengemændene overtog branchen, og ville lave big money ud af det. Den dag sluttede min fest permanent.

Nedtur og desperation

…meldte sig på banen, for hvem var jeg nu. Nu når jeg ikke var fitness Thinna mere. Heldigvis havde jeg lidt opsparing og gode venner der gav mig timelønnet job hist og her, og gav mig tag over hovedet.
Jeg begyndte en nedadgående spiral.
Alting har en mening, hvis man tør udforske det. Jeg solgte alt hvad jeg ejede og havde, for at minimere mine udgifter, så jeg ikke skulle løbe så hurtig, og så der var plads til det hjerte, råbte efter.
Når man går linen ud, kan man ikke forudse den smerte man skal gennemgå, og heldigvis for det. Jeg var så presset i følelsen af ensomhed og ulykke, at jeg var nødt til at give slip, slip på alt det der ikke havde betydning i mit liv mere. 
Isolationen åbnede sin dør, og jeg gik ind. En af mine venner ”bankede” en dag på denne dør, og spurgte om jeg ikke skulle begynde at fotografere igen. Der fik det frø der blev plantet år tilbage vand.
Det føltes så rigtig, uden jeg kunne definere præcis hvad det var. Jeg blev optaget på Københavns film og fotoskole, og så tog det visuelle fart. Men jeg skulle længere ned. Jeg skulle helt derned hvor jeg tabte mig selv. Det sidste lys for enden af tunnellen blev slukket. At navigere i mørke er et mareridt, intet giver mening at gøre. Håbløsheden tog sit indtog, alt dødede. Selv min indre stemme. 
De 4 mest opslidende måneder af mit liv nogensinde.

Den nat jeg døde

.. var den nat, lyset blev tændt langt langt ude i horisonten. Nu kunne jeg begynde at gå, jeg kunne begynde at navigere. Jeg greb mit kamera, og billedet fik et andet lys. Min indre stemme talte til mig igen. Mit frø begyndte at spirer, det slog små rødder, og har nu brudt gennem jordens sidste lag, for at fange solens stråler.

Det er her JEG begynder

Jeg er Thinna Aniella Visual artist, som starter på Århus Kunstakademi august 2019-2023

Se mit workflow her

Jeg er nu blevet optaget på Århus Kunstakademi, august 2019 og som slutter i 2023. 

En 4-årig uddannelse, som vil komme til at koste 130.000,- kun i skoleophold, så kommer der transport frem og tilbage til Århus fra Samsø.
En uddannelse hvor jeg har 3 dage om ugen på skole, ialt 18 timers undervisning. 6 timers undervisning om dagen, og 3 timer i transport daglig.
Derudover kommer så fordybelsen efterfølgende, alle lektierne og besøg på diverse kunstmuseer.
Skolen er ikke SU berettiget, så jeg skal arbejde fuld tid ved siden af.

Nu er det så her, jeg rækker ud efter din hjælp. 

Og tænk at jeg tør…! det er der også noget grænseoverskridende ved, at bede om hjælp.

Reward baseret CROWDFUNDING 
 Det er her du kan hjælp med selv små penge, en målrettet kunststuderende

Mit workflow

Hvad er Reward baseret Crowdfunding?

Når du smider dit guld i denne crowdfunding, støtter du min uddannelse på Århus Kunstakademi fra 2019 til 2023. Reward baseret crowdfund, er en privat indsamlings metode. Som i det her tilfælde styres af en administrator.
Min administrator hedder Tinna Charlotte Vissinge Jensen. Som arbejder frivillig

Min uddannelse kommer til at kost mig på de 4 år jeg går i skole, ialt 230.000,-

Mit mål er at samle kr 230.000,-
Når beløbet er blive indsamlet, inden sommeren 2023 vil muligheden for støtte lukke. Det vil sige, at der ikke kan købes flere postkort eller plakater.

For at gøre det ekslusivt, har jeg valgt frem til sommer (juni 2020) kun at køre med de 5 print du ser i shoppen – se shoppen her
Jeg har dog mulighed for 5 artist print, efterfølgende.
Ialt har jeg lavet 36 billeder fra april til juli 2019

De billeder du ser i shoppen, vil blive udskiftet hver semester.

Når du støtter min uddannelse, vil dine penge gå til 3 formål:
  • Årlig skole/-studio gebyr 30.000,- pr. år i 4 år 
  • transport til og fra Århus
  • diverse materialer til årsudstillinger og kunstudstillings besøg
 
Min administrator

Alle indtæger bliver styret af min administrator, jeg vil ikke selv have indflydelse på pengene.
Når jeg skal have penge udbetalt, skal jeg fremvise en regning eller kvittering.
Din støtte går ind på en paypal konto og ikke min egen private.
Som bidragsyder, vil du kunne følge pengeflowet, til enhver tid.

Med støtten kan du vælge forskellige postkort eller plakater. Hvis din virksomhed ønsker at bidrage. Kan du læse meget mere her

Du kan til enhver tid, når du er blevet støttende medlem, få udleveret regneark på ud og indtægter.

Her er hvad du får:
  • Signeret postkort eller signeret og nummeret plakat (afhænger af hvilken støtte du har købt, postkort eller plakat)
  • Opdateringer og ekslusive invitationer, til ferniseringer, først til at se nye billeder på shoppen
  • Et medlemskab
  • mulighed for at følge crowdfundingen økonomisk